Kuluttajapalvelu

Kuluttajapalvelu

Puh. 020 773 8210
Ark. 7–16

0207-alkuisiin numeroihimme soittaminen maksaa 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sekä matkapuhelimesta että kiinteästä liittymästä).

Kuluttajapakattujen Hyvä Apaja -tuotteiden valikoimat vaihtelevat myymälöittäin. Voit myös pyytää tuotteitamme myymälääsi, jos niitä ei vielä siellä ole. Kysy asiaa rohkeasti kauppiaaltasi!

Voit olla Hyvä Apaja -tuotteita koskien yhteydessä meihin sähköpostitse info@chipsters.fi tai alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen tiedoista saat kopion viestistä myös omaan sähköpostiisi. Tietosuojaseloste ja tietoa evästeistä (chipsters.fi:ssä) »

Jos asiasi koskee laatuvirhettä, kuvailethan asian mahdollisimman tarkasti (tuotteen nimi, pakkauskoko, erä- ja päiväysmerkinnät). Säilytäthän myös pakkauksen tuotteineen kuluttajapalvelumme yhteydenottoon asti. Mikäli olet jo ollut yhteydessä myymälään, josta tuotteen ostit ja saanut hyvityksen sitä kautta, sinun ei tarvitse tehdä mitään, sillä saamme tiedon kaupan kautta.

Otamme mielellämme vastaan myös kehitysideoita. Palautteesi on meille hyvin tärkeä, sillä haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja pyrimme kehittämään tuotevalikoimaamme asiakkaiden toiveiden mukaiseksi.

Kiitos palautteestasi!

Kysymys tai ehdotus

Toivomanne yhteydenottotapa

Tuotevirhe

Toivomanne yhteydenottotapa