Avokado-kirjolohi-cheviche

Takaisin

Avokado-kirjolohi-cheviche

Reseptikategoriat: Alkuruoat, Pikkusuolaiset
4 annosta

Ainekset

1 kypsä avokado

1 pieni punasipuli

½ chilipalko

1 pkt (100 g) Hyvä Apaja Graavikirjolohiviipaleita

1 dl hienonnettua lehtipersiljaa

1-2 limetin mehu

2 tl oliiviöljyä

mustapippuria myllystä

ripaus sokeria

(ripaus suolaa)

Valmistusohje

Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmäliha lusikalla kuoresta ja leikkaa kuutioiksi. Kuutioi myös punasipuli, chili ja graavikirjolohi. Sekoita avokado, punasipuli, chili, lehtipersilja ja lohi kulhossa. Lisää muut ainekset, sekoita ja peitä kulho kelmulla. Anna makujen tekeytyä noin tunnin ajan. Tarkista maku ja tarjoile hyvän leivän tai kesäaikaan uusien perunoiden kera