Tonnikala-chiliviettelyskakku

Takaisin

Tonnikala-chiliviettelyskakku

Reseptikategoriat: Alkuruoat, Pikkusuolaiset
10 annosta

Ainekset

500 g paahtoleipää
200 g (1 rasia) Hyvä Apaja tonnikala-chiliviettelystä
200 g (1 rasia) Hyvä Apaja katkarapusalaattia
Sitruunalla maustettua vettä

Kuorrutus

400 g maustamatonta tuorejuustoa
tilkka kuohukermaa

Koristeluun

katkarapuja
tuoreita yrttejä
syötäviä kukkia

Valmistusohje

Vuoraa pyöreä kakkuvuoka (halkaisijaltaan noin 24 cm) kelmulla. Leikkaa leipäviipaleista reunat pois ja vuoraa kakkuvuoan pohja ja reunukset leivällä. Kostuta pohja halutessasi sitruunavedellä. Levitä pohjakerroksen päälle tonnikala-chiliviettelys, ja lado päälle paahtoleipäkerros. Älä kostuta tätä kerrosta. Levitä katkarapusalaatti toiseksi täytteeksi ja lado paahtoleipäkerros täytteen päälle. Voit halutessasi kostuttaa myös päällimmäisen kerroksen sitruunavedellä. Kelmuta vuoka hyvin ja anna vetäytyä jääkaapissa mieluiten yön yli.

Notkista tuorejuusto kuohukermalla ja levitä tai pursota kuorrute haluamallasi tavalla kakun päälle. Koristele kakku katkaravuilla, yrteillä ja syötävillä kukilla.