Kirjolohipyörykkä-tomaatti-chili-pasta

Takaisin

Kirjolohipyörykkä-tomaatti-chili-pasta

Reseptikategoriat: Pääruoat
4 annosta

Ainekset

300 g Hyvä Apaja Kirjolohipyöryköitä

Kastike
2 rkl rypsiöljyä
1 sipuli hienonnettuna
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 punainen chilipalko hienonnettuna
1 tl paprikajauhetta
2 rkl tomaattipyreetä
1 prk tomaattimurskaa
2 rkl sokeria
2 rkl balsamiviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
1 dl tuoretta basilikaa

Tarjoiluun
400 g pastaa

Valmistusohje

Kuullota hienonnettu sipuli, valkosipuli ja chili pehmeäksi rypsiöljyssä kattilassa. Lisää paprikajauhe ja tomaattipyree. Kuullota vielä hetki. Lisää sitten tomaattimurska ja loput mausteet.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa tilkka vettä. Soseuta halutessasi kastike sauvasekoittimella ja lisää kirjolohipyörykät kastikkeeseen kuumenemaan.

Tarjoa makusi mukaisen keitetyn pastan kanssa.