Kuhaa ja kantarellikakkua aiolilla

Takaisin

Kuhaa ja kantarellikakkua aiolilla

Reseptikategoriat: Pääruoat
5 annosta

Ainekset

1 kg ruodotonta, suomustettua kuhaa

voita paistamiseen

suolaa

valkopippuria myllystä

Kantarellikakku:

350 g kantarelleja

voita paistamiseen

300 g vuokaleipää, kuutioituna

1,5 dl ranskankermaa

125 g keitettyä kalaa

1/2 dl ruohosipulia, hienonnettuna

suolaa

valkopippuria

Tarjoiluun:

200 g (1 rasia) Hyvä Apaja aiolia

Valmistusohje

Paista kuha voissa nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Kun kala on saanut väriä, nosta se pellille. Lämmitä ennen tarjoilua.

Kantarellikakku:

Hienonna kantarellit ja freesaa voissa. Sekoita leipäkuutiot, ranskankerma, ruohosipuli, keitetty kala ja freesatut kantarellit. Mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile pieniä pihvejä ja paista pannussa. Lämmitä uunissa.

Tarjoile Hyvä Apajan aiolin kanssa.