Pekoni-lohipalat, sinappista kastiketta & salaattia

Takaisin

Pekoni-lohipalat, sinappista kastiketta & salaattia

Reseptikategoriat: Pääruoat
4 annosta

Ainekset

600–700 g Hyvä Apaja -lohifileetä
suolaa ja mustapippuria
1 sitruunan mehu
8 viipaletta pekonia

Salaattiin
1 ruukku vihreää salaattia
1 ruukku rucolaa
kourallinen tuoretta tilliä
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunan mehua
suolaa ja mustapippuria

Tarjoiluun
n. 100 g (1/2 rasiaa) Hyvä Apaja Sinappista Lohikastiketta

Valmistusohje

Leikkaa lohi annospaloiksi. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla sekä sitruunamehulla. Kääri lohipalojen ympärille pekoniviipaleet. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Revi salaatti ja rucola haarukkapaloiksi. Sekoita salaatin ainekset ja mausta öljyllä, sitruunamehulla sekä ripauksella suolaa ja pippuria.

Tarjoa lohipalat salaattipedillä Sinappisen lohikastikkeen kera.