
Perunaletut jäämerensalaatilla
Reseptikategoriat:
Pikkusuolaiset
4 annosta
Ainekset
n. 500 g valmista perunasosetta (esim. pakasteesta)
3 kananmunaa
1 dl kermaa tai maitoa
3 rkl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
ripaus muskottipähkinää
voita paistamiseen
Lisukkeeksi:
200 g (1 rasia) Hyvä Apaja jäämerensalaattia
Viimeistelyyn:
ruohosipulia (tai sipulin varsia) hienonnettuna
punasipulia hienonnettuna
Valmistusohje
Sekoita perunasoseen joukkoon kananmuna, kerma, vehnäjauhot sekä suola ja muskottipähkinä. Paista koelettu voissa pannulla ja lisää tarvittaessa lisää jauhoja, jos lettu ei pysy kasassa. Paistele loput letut ja tarjoile jäämerensalaatin kanssa. Viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla ja punasipulilla.