Rukiinen lohipizzakka

Takaisin

Rukiinen lohipizzakka

Reseptikategoriat: Pikkusuolaiset, Pääruoat
4-5 annosta

Ainekset

Taikina:

1,5 dl vehnäjauhoja

1,5 dl ruisjauhoja

100 g voita tai margariinia

2 rkl vettä

Täyte:

100 g valkosipuli- tai ruohosipulituorejuustoa

1 pieni sipuli

1,5 pkt (à 100 g) Hyvä Apaja kylmäsavukirjolohiviipaleita

tilliä

mustapippuria

Tarjoiluun:

Merisuolalla maustettuja perunalastuja

 

Tämän reseptin on suunnitellut & kuvannut Kinuskikissa.

Valmistusohje

Yhdistä jauhot keskenään. Paloittele joukkoon voi ja nypi sekaisin jauhojen kanssa. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Jos käytät pakastetaikinaa, anna sen sulaa huoneenlämmössä.

Kauli taikina leivinpaperin päälle ohueksi levyksi.

Levitä päälle valkosipulituorejuustoa.

Puolita sipuli ja leikkaa puolikkaat ohuiksi siivuiksi. Levitä sipulisuikaleet ja kirjolohiviipaleet tuorejuuston päälle. Ripottele pinnalle tilliä ja mustapippuria.

Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile merisuolalla maustettujen perunalastujen kera.

Tämän reseptin on suunnitellut ja kuvannut Kinuskikissa: www.kinuskikissa.fi.