Lohicarpaccio

Lohicarpaccio

125 g

Ohuet lohiviipaleet 100 g, parmesaanijuusto 10 g ja vinaigrette 16 ml.

Etelä-Eurooppalaisin vivahtein maustettu lohicarpaccio sopii erinomaisesti monenlaiseen ruoanlaittoon ja tuo virkistävää vaihtelua tuttuihinkin ruokalajeihin. Lohicarpaccio sopii vaikkapa Caesar-salaatin pääraaka-aineeksi, leivän päällä pilkotun kananmunan kanssa, tuoreiden katkarapujen ja mädin kera tai herneenversojen ja kapristen, rucolan ja paahdettujen pinjansiementen kanssa.

Huomasithan, että kaikki lohiviipaleemme ovat ruodottomia!

Tuotenumero: 10136

EAN: 6406600101361

Ravintosisältö per 100 g = 80 g lohi, 12 g vinaigrette, 8 g parmesaanijuusto
Energiaa: 1023 kJ / 246 kcal
Rasvaa: 17 g
- josta tyydyttyneitä
rasvahappoja:
4,0 g
Hiilihydraatteja: 1,2 g
- josta sokereita: 1,2 g
Proteiinia: 22 g
Suolaa: 1,4 g

Ainesosat

Viljelty ruodoton lohi (Salmo salar, Norja), suola, sokeri.

Vinaigrette: Oliiviöljy, mausteet, sokeri, suola, viinietikka, luontainen aromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo).

Parmesaanijuusto (Parmigiano Reggiano): maito, suola, juoksete.