Uunivalmis kirjolohifilee, pippuri

Uunivalmis kirjolohifilee, pippuri

550 g

Näin helposti valmistat herkullisen ja mehukkaan uunikirjolohen!

1. Poista kartonkipakkaus.
2. Älä avaa paistopussia.
3. Lämmitä uuni 200° C.
4. Laita paistopussi uunipellille (tai uunivuokaan) ja laita keskitasolle uuniin.
5. Kypsennä noin 25 min.
6. Ota paistopussi varovasti pois uunista.
7. Avaa leikkaamalla paistopussi auki.
8. Varo pussista nousevia kuumia höyryjä ja kuumaa kalalientä.

Uunivalmis kirjolohi ja Vuoden Suomalainen ELintarvike -finalistimerkki

 

Vinkki

  • Tarjoile kala Hyvä Apaja -kastikkeiden kanssa – kokeile vaikkapa remouladea tai tartarkastiketta!
  • Jos haluat maustaa itse, saatavilla myös Hyvä Apaja Uunivalmis, SUOLATTU.

EAN: 6406600107011

Ravintosisältö per 100 g
Energiaa: 587 kJ / 141 kcal
Rasvaa: 8,8 g
- josta tyydyttyneitä
rasvahappoja:
1,7 g
Hiilihydraatteja: 0 g
- josta sokereita: 0 g
Proteiinia: 15 g
Suolaa: 1,0 g

Ainesosat

Kirjolohi (92 %) (viljelty, Oncorhynchus mykiss FI Suomi / SE Ruotsi), vesi (6 %), suola (1 %), mustapippuri, paprika, säilöntäaineet (E261, E326).