Perunaletut jäämerensalaatilla

Takaisin

Perunaletut jäämerensalaatilla

Reseptikategoriat: Pikkusuolaiset
4 annosta

Ainekset

n. 500 g valmista perunasosetta (esim. pakasteesta)

3 kananmunaa

1 dl kermaa tai maitoa

3 rkl vehnäjauhoja

ripaus suolaa

ripaus muskottipähkinää

voita paistamiseen

 

Lisukkeeksi:

200 g (1 rasia) Hyvä Apaja jäämerensalaattia

 

Viimeistelyyn:

ruohosipulia (tai sipulin varsia) hienonnettuna

punasipulia hienonnettuna

Valmistusohje

Sekoita perunasoseen joukkoon kananmuna, kerma, vehnäjauhot sekä suola ja muskottipähkinä. Paista koelettu voissa pannulla ja lisää tarvittaessa lisää jauhoja, jos lettu ei pysy kasassa. Paistele loput letut ja tarjoile jäämerensalaatin kanssa. Viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla ja punasipulilla.