Savukirjolohi-toastit

Takaisin

Savukirjolohi-toastit

Reseptikategoriat: Pikkusuolaiset
4 annosta

Ainekset

50 g maustamatonta tuorejuustoa

1 tl sinappia

2 tl sitruunamehua

n. 200 g Hyvä Apaja lämminsavustettua kirjolohta tai kirjolohifileetä

8 kpl isoja täysjyväpaahtoleipäviipaleita

100 g fetajuustoa viipaleina

1 iso tomaatti viipaloituna

tilkka oliiviöljyä paistamiseen

Tarjoiluun:

200 g pakastesokeriherneitä (tai kesällä tuoreita)

1 rkl oliiviöljyä

2 tl sitruunamehua

ripaus suolaa

Valmistusohje

Sekoita tuorejuuston joukkoon sinappi ja sitruunamehu. Voitele paahtoleivät maustetulla tuorejuustolla ja kokoa toastit savukirjolohesta sekä fetajuusto- ja tomaattiviipaleista. Paista toastit tilkassa oliiviöljyä molemmin puolin paistinpannulla. Leikkaa kolmioiksi ja tarjoile naposteluherneenpalkojen kanssa.

Sekoita sulatettujen sokeriherneiden joukkoon öljy, sitruunamehu ja ripaus suolaa. Tarjoa sokeriherneet lämpimien toastien kanssa.