Toasts med rökt regnbågslax

Tillbaka

Toasts med rökt regnbågslax

Kategorier: Lite salt
4 portioner

Ingredienser

50 g naturell färskost

1 tsk senap

2 tsk citronsaft

200 g (1 förpackn.) Chipsters Rökt regnbågslax med pepparsmak, skivad

8 st stora skivor fullkornsrostbröd

100 g fetaost i skivor

1 stor tomat i skivor

en skvätt olivolja till stekning

Till servering:

200 g frysta sockerärter (eller färska sommartid)

1 msk olivolja

2 tsk citronsaft

en nypa salt

Tillagning

Blanda färskosten med senap och citronsaft. Bred färskostblandningen på rostbrödskivorna och gör toasts med fyllning av fetaost, rökt regnbågslax och tomat. Stek de fyllda bröden på båda sidor i en skvätt olivolja i stekpanna. Skär bröden i trianglar och servera med sockerärter.

Blanda de tinade sockerärterna med olja, citronsaft och en nypa socker. Servera som tillbehör till varma toasts.